Afbeelding
Foto: Rob Peters Photography

Reizend festival strijkt neer bij Museum Tweestromenland

zondag 25 september 2022 13:00

Muzikale (Mo(nu)menten

BENEDEN-LEEUWEN - In het kader van het reizende festival Muzikale Mo(nu)menten treden op zondag 25 september achtereenvolgens Revolt, Showorkest Riverland en DJ Ronn Laam op, op het plein bij Museum Tweestromenland.

Muzikale Mo(NU)menten is een uniek muzikaal reizend festival dat plaatsvindt in de weekenden van september in het hele Rivierengebied, waar dan concerten plaatsvinden op monumentale locaties. In deze weekenden zullen jong talent, maar ook ervaren muzikanten en professionals uit Rivierenland concerten verzorgen in verschillende muziekstijlen. Museum Tweestromenland werkt graag mee aan een dergelijk evenement.

Het eerste optreden begint om 13.00 uur. Toegang voor het concert is gratis. Er zullen hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.

Meer informatie over de artiesten en het concert, zie: www.mumorivierenland.nl. Meer informatie over museum Tweestromenland: www.museumtweestromenland.nl

Locatie

  • Museum Tweestromenland

    Pastoor Zijlmansstraat 3
    6658 EE Beneden-Leeuwen