Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Muzikaal dijkterras

zondag 25 september 2022 13:00

Zondagmiddag 25 september is er een liederentafel bij het dijkterras van Het Dijkmagazijn. Stef tokkelt op zijn gitaar en ukelele, Theo trekt muziek uit zijn accordeon. Met uitzicht op de uiterwaarden en de Waal kan iedereen rivier- en zeemansliedjes uit volle borst meezingen, Wie dat dat niet lukt mag neurien. En in de verte varen de scheepjes voorbij... 

Deze middag is het dijkterras voor de laatste keer dit jaar geopend. Op zaterdagen en zondagen was het vrijwel altijd een komen en gaan van wandelaars en fietsers. De appeltaart, biologische ijsjes en andere versnaperingen vonden gretig aftrek. Op de informatieve picknicktafels is informatie over het gebied te vinden. 

Muzikaal dijkterras, zondag 25 september vanaf 13.00 uur, Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Locatie

  • Het Dijkmagazijn

    Dijk 41
    6641 LA Beuningen