Afbeelding
Foto: Ton Rothengatter

Middeleeuws vertier en vermaak

zondag 25 september 2022 13:00

HERNEN - Op zondag 25 september bevolken de Sonderlinge Lieden Kasteel Hernen. De hele dag zal in het teken staan van de Middeleeuwen.

De Sonderlinge Lieden nemen bezoekers die dag mee naar de Middeleeuwen. Ze zullen zich onder andere bezighouden met tingieten, weven en leerbewerken. De muzikanten van de groep zullen ook in en rondom het kasteel aanwezig zijn. Stap eens met deze Sonderlinge lieden terug naar de begin tijd van het kasteel.

Kasteel Hernen is uiteraard leuk om te bezoeken voor jong en oud. Je mag met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel, je kunt er boogschieten en men kan het spannende verhaal ontdekken over de verdwenen toren.

Kasteel Hernen is op zondag 25 september geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor de volledige info op www.glk.nl/hernen. Dorpsstraat 40 - Hernen

Locatie

  • Kasteel Hernen

    Dorpsstraat 40
    6616AH Hernen