Bert van den Brink
Bert van den Brink Foto:

Bert van den Brink treedt op in Bergharen

zondag 25 september 2022 16:00

Na het enorme succes van de zes internationale pianisten eind juli treedt Nederlands beste en bekendste jazz pianist op dit moment, Bert van den Brink, aanstaande zondag 25 september om 16.00 uur op in de Protestantse Kerk.

Bert (1958) is een begenadigd pianist en organist die zich vanuit het klassieke repertoire heeft ontwikkeld tot een geniale improvisator en componist in de jazz. Hij is ook arrangeur en docent aan het Utrechts conservatorium en heeft met vele beroemdheden samengewerkt zoals Toots Tielemans, Louis van Dijk en Jules de Korte. Hij speelt zowel op de vleugel als op het kerkorgel. Naast werken van hemzelf voert hij arrangementen uit van o.a. Gershwin, Queen en The Four Tops. Mocht u vast een voorproefje willen nemen: bezoek YouTube voor veel van zijn briljante opnames.

Toegang is € 10,00 contant te voldoen, geen pin. Reserveren kan bij Kees Joosse: kees_joosse@outlook.com.

Locatie

  • Protestantse kerk

    Veldsestraat 12
    Bergharen