Afbeelding
Foto: Astrid van Kerkhof

Onderhoud Drutens Bosje

zaterdag 24 september 2022 9:00

DRUTEN - Op zaterdag 24 september is er een vrijwilligers onderhoudsochtend in het Drutens bosje. De werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 en 12.00 uur en staan onder leiding van Van Kerkhof Bloem en Groen uit Afferden. Gebruikers van het Drutens Bosje worden opgeroepen om te komen helpen.

Het Drutens Bosje is een fijne en veilige plek om te ontspannen, spelen en te sporten. Onderhoud is noodzakelijk voor het in stand houden van de leefomgeving van veel (bedreigde) planten en dieren. Vrijwilligers verzamelen vanaf 9.00 uur bij het speeltuintje in het Drutens Bosje. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Voor alle deelnemers is er gratis koffie of thee met wat lekkers. Aanmelden voor de onderhoudsochtend kan bij Astrid van Kerkhof, via tel. 06-21 97 46 59 of per mail: info@vankerkhofbloemengroen.nl.

Locatie

  • Drutens Bosje


    Druten