Afbeelding
Foto: Wim Piels

Herdenking bij het Lancaster monument

woensdag 4 mei 2022 18:30

Scouting Beuningen’76 houdt een korte ceremonie bij het Lancaster monument in het talud van de kruising Wilhelminalaan met de Elzenpas. 

De ceremonie begint om 18.30 uur en duurt een klein half uur. We hijsen de Britse en Nederlandse vlag half stok, leggen een bloemstuk en houden een korte toespraak. Daarna gaan we naar het gemeentehuis en nemen deel aan de stille tocht. Hier zullen ook Scouting Weurt, Ewijk en Winssen vertegenwoordigd zijn.

Grote 4 mei herdenking
De grote 4 mei herdenking vindt plaats om 20:00 uur bij het gemeentelijk herdenkingsmonument bij de RK kerk in Beuningen. Om 19:30 uur start de stille tocht vanaf het gemeentehuis. Deze herdenking wordt ieder jaar weer drukker bezocht. Meer over dit programma is te lezen op de gemeentepagina van Beuningen.

Locatie