The Lasses
The Lasses Foto: Bram Heeren

Wintersongs van The Lasses

donderdag 8 december 2022 20:30

The Lasses (Sophie Janna en Margot Merah) staan bekend om de geweldige samenklank van hun stemmen: ze worden niet voor niets Europa’s beste folkduo genoemd. Speciaal voor de donkere decembermaand hebben ze een sfeervol winterprogramma samengesteld waarbij Ierse en Schotse nummers afgewisseld worden met wintersongs.

In de 15e-eeuwse Sint Jacobskapel is de akoestiek zo mooi dat er onversterkt gespeeld kan worden. Daardoor komen de klanken van de stemmen perfect tot hun recht. The Lasses begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (een Iers percussieinstrument), shrutibox en ukelele. 


Kaartjes zijn verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-lasses . Meer informatie op www.thelasses.nl.

Locatie

  • Sint Jacobskapel

    Glashuis 4
    6511cr Nijmegen