Björn Kuipers
Björn Kuipers Foto: Rechtenvrije foto

Bekende sprekers op het podium tijdens businessevent in de Bogerd

woensdag 7 december 2022 9:00

DRUTEN - Ontmoet, ontwikkel en ontdek, die kernwaarden staan centraal tijdens het dagvullende businessevent ‘Het verschil maak je samen’, dat op 7 december plaatsvindt in de Bogerd. Met lezingen van toonaangevende sprekers en de keuze uit vijf interactieve deelsessies, hopen organisatoren Niels Gijsbers en Bart van Kraaij dat deelnemers na een enerverende dag geïnspireerd huiswaarts keren.

‘Het programma start met twee plenaire bijeenkomsten in onze theaterzaal’, licht Niels toe. ‘Björn Kuijpers, voormalig voetbalscheidsrechter en supermarktondernemer, opent het programma met een presentatie waarin hij de aanwezigen een bijzondere inkijk gunt in het leven van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het zijn van ondernemer en topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.’

Na Kuijpers is het podium van de Bogerd het decor van De Omdenkshow. ‘Een interactieve theatershow over de do’s en dont’s van het ‘omdenken’, waarbij men leert hoe je van een probleem een feit maakt en van een feit een nieuwe mogelijkheid’, vult Bart aan.

Deelsessies
Met een smakelijke lunch als onderbreking, volgt voor de aanwezigen de keuze uit vijf deelsessies. ‘Die variëren in onderwerp, van ‘het geheim achter succesvolle teams’ tot ‘dealen met een dynamische arbeidsmarkt’. ‘Verder hebben we inspiratiemanager Frans Goenee en voormalig Efteling-directeur Coen Bertens in huis’, aldus Bart. ‘Zij nemen belangstellenden mee in de wereld van Nederlands bekendste attractiepark en leren hen hoe je een organisatie gastvrijer maakt.’

Subsidie
Inschrijven voor het businessevent is mogelijk via www.bogerddruten.nl, daar is ook het volledige programma te vinden. Deelname kost 195 euro per persoon. Dankzij de overheidssubsidie ‘Nederland Leert Door’ kan dit bedrag gereduceerd worden tot 49,50 euro.

‘Tot slot zijn niet alleen bedrijfseigenaren, maar alle ‘ondernemende’ Maas en Walers van harte uitgenodigd’, besluit Niels.

Locatie