Afbeelding
Foto: Bibliotheek Rivierenland

Inloopspreekuur met SeniorWeb

dinsdag 6 december 2022 14:00 tot 16:00

Hulp voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. Verzorgd door SenioWeb en bibliotheek Rivierenland, 1-op-1, gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Niet iedereen kan even goed overweg met websites, apps en smartphones. En dat is best onhandig. Digitalisering heeft immers de laatste jaren, en zeker sinds corona, een enorme vlucht heeft gekregen. Bij de Bibliotheek is daarom hulp beschikbaar voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. 

Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Heb je een vraag over de apps van de Bibliotheek, over je tablet of smartphone? Wil je leren videobellen met je familie, weten wat je met je DigID kunt doen of online een afspraak maken voor een coronatest of vaccinatie? Alle vragen zijn welkom. We proberen je op weg te helpen of verwijzen je door.

Waar & Wanneer?

Elke dinsdagmiddag 14-16 uur in bibliotheek Druten, van Heemstraweg 53, Druten. Een afspraak maken voor het spreekuur is niet nodig.

Locatie