Repetitie koor U.L.T.O. in de H. Johannes de Doperkerk
Repetitie koor U.L.T.O. in de H. Johannes de Doperkerk Foto: Leo van Beuningen

Kerstconcert in kerk Ewijk

zondag 18 december 2022 14:00

EWIJK - De Heilige H Johannes de Doper kerk is inmiddels al geruime tijd gesloten, maar nog een laatste keer schallen er de klanken van het majestueuze koper door de gewelven. 

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. geeft er zondagmiddag 18 december vanaf 14.00 uur een kerstconcert, met medewerking van popkoor Vision en violist Johnny Rahaket. De entree is gratis.

Buiten op het plein branden vuurkorven en binnen is de kerk prachtig versierd. Het concert heeft niet voor niets de titel ‘Christmas Feelings’ meegekregen, passend bij de bijzondere tijd van het jaar.

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. opent het kerstconcert met het majestueuze ‘Fanfare for Christmas’. Het orkest vervolgt het programma met herkenbare muziek, lichtvoetig, afwisselend en sfeervol met werken als ‘All I want for Christmas’, ‘The most wonderfull time of the year’, ‘We wish you a merry Christmas’ en natuurlijk ‘So this is Christmas’.

Het Winssense popkoor Vision pakt uit met onder meer Halleluja van Leonard Cohen, het overbekende The Rose van Bette Midler en O holy night.

Violist Johny Rahaket, begeleidt door Herman van Aar, zal als intermezzo twee prachtige melodieuze werken vertolken.

De zaal is open om 13.30 uur. en de entree is gratis.

Locatie