Choke
Choke Foto: Anita van den Brink

Kerst met Choke

zondag 18 december 2022 11:00

DRUTEN - Als het aan Amusementskoor Choke ligt, wordt de kerst dit jaar wel heel bijzonder. Zaterdag 17 en zondag 18 december staan zij met een sfeervolle kerstshow op de planken van het Agoratheater in Druten.

Het is natuurlijk – mede door Corona – wat langer rustig geweest rond het koor, maar de groep heeft intussen niet stilgezeten. Zo was er in juni van dit jaar de sing along in Het Mamre. Dat bleek een uitstekende opmaat naar een vervolg waar iedereen naar uitkeek. En dát nu wordt dit sfeervolle optreden.

Verrassend
Tijdens een kerstoptreden verwacht iedereen een aantal traditionele kerstnummers en vanzelfsprekend zullen die niet ontbreken.

Maar Choke zou Choke niet zijn als daar geen vernieuwende, verrassende elementen in worden meegenomen. Dat geldt allereerst voor het repertoire; behalve echte kerstcarols zullen er nummers te horen zijn die in eerste instantie niet meteen aan Kerstmis gelinkt worden, maar die zeker wel bijdragen aan een mooi, soms stemmig, soms uitbundig kerstoptreden. Zo zal er naast een echte gospelballad ook muziek van Queen gebracht worden.

Bij Choke kan er echter niet alleen naar muziek worden geluisterd…, er valt ook veel te zien. Het hele programma zal in een passend jasje worden gestoken en de ogen komen werkelijk niets te kort.

Kerst met Choke: de ideale opwarmer voor een gezellige kerst, waar tijdens de kerstdis heerlijk op teruggeblikt kan worden.

Het optreden o.l.v. dirigente Kirsten Houtman, is te zien op zaterdag 17 december (aanvang 20.30 uur) en zondag 18 december (aanvang 11.00 uur).

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl.

Locatie