Afbeelding
Foto:

Amusementskoor Choke

zaterdag 17 december 2022 20:30

‘Kerst met Choke’ Amusementskoor Choke staat al 35 jaar garant voor mooie meerstemmige koorzang met bijbehorende regie en verrassende vondsten. 

Dat dit gezelschap graag uitdagingen aangaat heeft het de afgelopen jaren bewezen. Van intieme kleine optredens, straatoptredens, dinnershows, sing-a-longs, korenfestivals, grote avondvullende shows, tot uitvoeringen met Karin Bloemen, Ernest Beuving en Kiki Schippers. Voor het eerst komt Amusementskoor Choke met haar kerstrepertoire naar het theater. Op 17 en 18 december brengt deze groep u in kerstsfeer met soms wervelende en dan weer stemmige nummers. Natuurlijk overgoten met die heerlijke verrassende gevulde Choke-saus! Welke aparte kruiden dit keer worden toegevoegd, wordt nog niet prijsgegeven. Kom het ervaren en geniet van “Kerst met Choke” onder leiding van dirigente Kirsten de Lorijn-Houtman. Kaarten kosten €13,50 en zijn te bestellen via info@agoratheater.nl of bij de theaterkassa

Locatie