Afbeelding
Foto: Jan Zondag

Tentoonstelling jubilerende Stichting Historie Wamel

vrijdag 16 december 2022 19:30

WAMEL - De Stichting Historie Wamel vierde afgelopen september het tienjarig bestaan. Vanwege het jubileum is er op vrijdag 16 december een tentoonstelling in het VTC in Wamel, waar het Wamelse verenigingsleven van toen en nu in beeld wordt gebracht.

Er is beeldmateriaal van circa 40 verenigingen te zien. De foto’s zijn afgedrukt op A3 formaat. De bezoekers worden actief betrokken bij de foto’s; er wordt gevraagd om namen van nog niet herkende personen te noteren. Onder de bezoekers wordt bovendien een spel verloot. De tentoonstelling opent om 19.30 uur. De entree is gratis.

De Stichting Historie Wamel heeft een aantal vrijwilligers die wekelijks bijeenkomen om objecten, foto’s en afbeeldingen te bekijken en te voorzien van namen en titels. Zij doen dit in de winterperiode een paar uurtjes op de dinsdagmiddag, of anders op woensdagavond, in het VTC. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Loop voor meer informatie eens binnen op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur, of neem contact op met Henk Burgers via henkburgers@historiewamel.nl.

Locatie

  • VTC

    Clarissenstraat 2
    Wamel