Afbeelding
Foto: Kunst en Volharding

Kerstpassion

zondag 11 december 2022 11:00

“Het ontroerende kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje.” 

BEUNINGEN - Op 10 en 11 december wordt in de gymzaal van De Lèghe Polder te Beuningen De Kerstpassion uitgevoerd. “Het ontroerende kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje.” Voor deze voorstelling heeft het orkest van onze muziekvereniging de samenwerking gezocht met jong talent uit Beuningen en omstreken. De gymzaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal. Er worden 3 voorstellingen gegeven, geschikt voor jong en oud.

Het orkest van Kunst en Volharding zocht de samenwerking met verteller Nisse Groos. Hij weet u als geen ander te boeien met zijn stem, vanaf het eerste moment hangt u aan zijn lippen benieuwd naar nieuwe wendingen in het verhaal. U denkt het kerstverhaal inmiddels wel te kennen, maar Nisse weet u met zijn versie vast en zeker te verrassen. Door de veelzijdigheid van dansgroep Confidans ziet u het kerstverhaal écht tot leven komen. Het orkest begeleidt de vertelling en dans met een breed muzikaal programma, zoals u bij een passion mag verwachten. De Winssense Fleur Perlo neemt de zang voor haar rekening. Fleur is in de regio al bij menigeen bekend en weet met haar prachtige stem het verhaal en de emotie van de muziek als geen ander aan u over te brengen. 

Daarnaast is er bij deze voorstellingen ook ruimte voor de trots van de muziekvereniging: het spiksplinternieuwe leerlingenorkest onder leiding van Britt van den Dungen verwelkomt u een half uur voor aanvang van de voorstelling en zal ook op het eind van de voorstelling samen met het orkest meespelen. 

Meer informatie: www.kenvbeuningen.nl/kerstpassion

Prijs 16 jaar en ouder €10,-
Prijs kinderen 4-15 jaar €6,50
Prijs kinderen 0-3 jaar € 0,-

Zaterdag 10 december 2022 aanvang voorstelling 20 uur.
Zondag 11 december 2022 aanvang voorstelling 11 uur en 14 uur.

Kaarten zijn te koop via: https://kenvbeuningen.nl/kerstpassion/ 

Locatie