Afbeelding
Foto: Talevision

Sinterklaasshow: De Verdwenen Pieten

zondag 27 november 2022 13:00

In Theater ‘t Mozaïek speelt een echte Sinterklaasshow met o.a. Dirk van de Pol (bekend van NPO-Serie Brugklas) en Isabelle Verhoeven (Musical Sound of Music). Met deze avontuurlijke Sinterklaasshow wil het Nijmeegse productiebedrijf ‘Talevision’ een gezellig uitje bieden waar iedereen met zijn of haar kinderen naartoe kan voor het ultieme Sinterklaas-gevoel.

‘Een Sinterklaasshow heeft iets magisch en is voor jong en oud’ zegt Robin Guelen, producent van de show. ‘Met grappige karakters, nieuwe liedjes en een spannend verhaal proberen we er daarom voor iedereen iets bijzonders van te maken’

In de Sinterklaasshow: “De Verdwenen Pieten” gaan de beste vriendjes Epke en Tom samen met de klunzige uitvinder Buurman Bob op bezoek bij Sinterklaas. Buurman Bob heeft een speciale machine uitgevonden die cadeautjes direct naar de huizen van de kinderen teleporteert. Maar wanneer Buurman Bob de machine aanzet, gaat er iets fout. Bijna alle pieten in het Pietenhuis verdwijnen! Epke en Tom gaan samen met de grappige Zing Piet op avontuur om het Sinterklaasfeest te redden! Natuurlijk kan ook Sinterklaas zelf in dit avontuur niet ontbreken! De voorstelling zit boordevol muziek.

De Sinterklaasshow: De Verdwenen Pieten, speelt op zondag 27 november om 13:30 en 16:00 bij Theater ‘t Mozaïek in Wijchen. Meer informatie: www.mozaiekwijchen.nl/