Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Knusse Wintermarkt in Boven Leeuwen

zondag 27 november 2022 11:00

Zondag 27 november van 11.00 tot 17.00 uur organiseren Troubadour en Atelier Monique van Stokkum net als vorig jaar en op veler verzoek een knusse wintermarkt in het dorp.

Op het pleintje tussen de winkel en het atelier presenteren maar liefst 17 enthousiaste deelnemers hun producten die passen in deze tijd van cadeautjes zoeken voor elkaar en genieten van winterse lekkernijen en gezellige sfeer. Zo vind je o.a. duurzaam speelgoed, (kleine)kunst, fairtrade cadeautjes, textiel uit Tanzania, eigen gemaakte streekproducten en bonbons, gevilte wol producten, porselein, keramiek en kerstdecoraties, natuurzuivere olieproducten en een bijzondere hulp voor duurzaam koken.

Terwijl je rondloopt kun je genieten van een warm winterdrankje, vers gebakken wafels, cup cakes, eigen gemaakte soep of een lekker broodje hotdog. De toegang is gratis. Parkeren kan in de omliggende straten.

Locatie: Kortestraat 1-5, 6657 AG Boven Leeuwen

Locatie