Afbeelding
Foto: Poppentheater Tingeling

Sintvoorstellingen in poppentheater

vrijdag 25 november 2022 16:00

Op zaterdag 19 en zondag 20 november om 11.00 uur wordt in poppentheater Tingeling voor kindjes van 2 tot 4 jaar de voorstelling ‘Oh oh Pietje Pepernoot!’ gespeeld. Kosten 5 euro

Pietje Pepernoot mag pepernoten bij de bakker halen. Hij moet ze in een doos doen, die Sinterklaas mee wil nemen naar het bos van Tingeling. Maar een doos is ook leuk om mee te spelen! Kiekeboe! Hij kruipt er in . . en. . . valt in slaap. Dan komt Sint. Waar is Pietje Pepernoot? Sinterklaas begrijpt er niets van. Dan maar zonder Pietje op stap. Hij neemt de doos mee. . . Oh oh Pietje Pepernoot! 

Op vrijdag 25 november om 16.00 uur en zondag 27 november om 11.00 uur wordt “Een bal voor Tingeling” gespeeld. Kosten 5 euro. 

Kabouter Tingeling gaat zijn schoen zetten met zijn verlanglijstje erbij. Hij heeft hier maar één ding op staan: een bal. Als hij op bed ligt, komt Pietje door de schoorsteen om het lijstje op te halen. 

Eenmaal terug in de schatkamer van Sinterklaas, blijken alle ballen al weggegeven te zijn. Wat nu? Hoewel Sinterklaas erg verkouden is, gaat hij toch met Ozosnel op zoek naar een bal. Zal het Pietje en Sinterklaas lukken om er nog op tijd een te vinden voor kabouter Tingeling?

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen.

www.poppentheatertingeling.nl

Graag reserveren via de website of 024-6777034

Locatie