Koninklijke Fanfare U.L.T.O.
Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Foto: Nol Nijs

U.L.T.O. Winssen-Ewijk en Animato uit Nistelrode presenteren zich

zondag 9 oktober 2022 13:30

Op zondag 9 oktober a.s. zullen de Kon. Fanfare U.L.T.O. uit Winssen-Ewijk en muziekvereniging Animato uit Nistelrode een prachtig dubbelconcert geven.

De orkesten zijn inmiddels een aantal weken druk aan te werk om het publiek een afwisselend programma voor te kunnen schotelen op deze unieke middag.

Beide orkesten, met verschillende klanken en stijlen, komen samen in een zeer afwisselend programma. Op deze middag zullen o.a. The Blues Brothers Revue en The Rolling Stones on tour(Animato) en Soldaat van Oranje, de musical en heel toepasselijk het Formule 1 theme(U.L.T.O. ten gehore worden gebracht.

Naast beide orkesten zullen ook d The Music Kids van U.L.T.O. acte de préséance geven op deze muzikale middag, Ook zij hebben de laatste weken druk gerepeteerd en willen graag laten horen en zien wat zij in huis hebben. Voor enkele leerlingen wordt het extra spannend, zijn gaan namelijk ook meespelen in het grote orkest.

U leest het, het belooft een prachtige muzikale middag te worden voor jong en oud en iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 9 oktober a.s. te komen luisteren naar dit unieke concert.

Het concert vindt plaats in het Ulto Muziekcentrum in Winssen, de aanvang is ’s middags om 14.00 uur en de toegang is gratis. De zaal is vanaf 13.30 uur open.

Locatie