Afbeelding
Foto: Troef

‘Niets te wensen’

zondag 2 oktober 2022 14:00

De muzikale Nijmeegse mannen van Troef komen zondag 2 oktober met hun familievoorstelling ‘Niets te wensen’ naar Theater de Molen. ‘Niets te wensen’ gaat over een mannetje met de vreemde naam Timpetee. Hij woonde, samen met zijn vrouwtje Isabel, in een oude theepot…

De voorstelling is een bewerking van het sprookje ‘Mannetje Timpetee’ (gebroeders Grimm). Je volgt het verhaal van dit mannetje, zijn hebberige vrouwtje en een mysterieuze pratende vis.
Deze bijzondere vis kan wensen vervullen maar de wensen van vrouwtje Isabel nemen wel heel erg vreemde vormen aan.
Tijdens het verhaal ontdek je dat je eigenlijk niet zoveel nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn.

‘Niets te wensen’ is een interactieve voorstelling voor kinderen uit groep 3 t/m 6, waarbij de kinderen worden uitgedaagd om mee te denken en mee te doen. De regie is in handen van Ron Bons. Tijdens de voorstelling wordt er uiteraard weer veel gezongen en muziek gemaakt op verschillende instrumenten.

Troef bestaat uit Tom van Venn en Edwin van Rijsewijk. Ze zijn twee enthousiaste vakspecialisten muziek. Samen verzorgen ze interactieve muzikale voorstellingen, muzieklessen en muzikale projecten op maat. Altijd staat energie, plezier, verbeelding en creativiteit voorop. 

Niets te wensen

Zondag 2 oktober, aanvang 14:00 uur
Theater de Molen, Molenstraat 54 te Beuningen

Reserveren en meer informatie: www.theaterdemolen.nl

Locatie

  • Theater de Molen

    Molenstraat 54
    Beuningen