Afbeelding
Foto: Kaft boek Fabulant

Voorleespret met Marloes Kemming

woensdag 19 oktober 2022 15:00 tot 16:00

Kom naar deze speciale Kinderboekenweek voorleespret. Schrijver Marloes Kemming (geboren in Druten) komt woensdag 19 oktober van 15-16 uur naar bibliotheek Druten om voor te lezen uit haar net verschenen boek Fabulant. Een boek dat bewijst dat je geen superkrachten hoeft te hebben om de held van een verhaal te zijn. Daarna mag je alles vragen aan Marloes! 

Deze gratis voorleespret is geschikt voor iedereen die van lezen houdt en altijd al een echte schrijver wilde ontmoeten. Extra leuk voor kinderen van 9-12 jaar en de ouders. 

Over het boek

Isa heeft de stomste zomervakantie ooit. Haar vader en stiefmoeder zijn op huwelijksreis en hebben haar gedumpt bij de saaie oom Arnold. Isa verveelt zich kapot, tot ze erachter komt dat oom Arnold een groot geheim heeft. In zijn tuin bevindt zich de poort naar Fabulant, een parallelle wereld vol magie, wonderlijke wezens en... groot gevaar. Wanneer Isa per ongeluk door de poort valt, begint een avontuurlijke reis. Samen met nieuwe vrienden trekt ze door magische werelden, op de hielen gezeten door een duistere koningin. Isa wacht een zware taak; kan een doodgewoon meisje het kwaad verslaan? 

Over de schrijver van het boek

Marloes Kemming wordt in 1983 geboren in Druten. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, gaat ze in Amsterdam wonen. Daar werkt ze parttime als communicatieadviseur en schrijft ze kinderboeken en artikelen over reizen en eten. Met haar eerste roman voor volwassenen won ze in 2015 de debuutprijs Coffeecompany Book Award. Marloes houdt van de herfst, rode schoenen, zwemmen in zee, van boeken en champagne.

Locatie