Scene uit Dodelijke schittering (januari 2020)
Scene uit Dodelijke schittering (januari 2020) Foto: Maya van de Pol-Gerrits

Toneelgroep Horssen speelt The Godmother

zaterdag 15 oktober 2022 20:00

Toneelgroep Horssen staat op 8, 9, 15 en 16 oktober op de planken met de moderne maffiaklucht The Godmother van Luuk Hoedemaekers onder regie van Astrid Radoes.

Het verhaal speelt zich af in het Nederlandse landhuis van de familie Carleani. Donna Vita is de Godmother van deze kleine maffiafamilie. Hun enige concurrent in de drugsbusiness is de familie Rupo. De moeders van de beide families willen hun drugsimperium veiligstellen. Zij bekokstoven dat hun kinderen, Sonny Carleani en Isabella Rupo, met elkaar moeten trouwen. Sonny is echter in het geheim verliefd op politieagente Eef. Angelo Miracolli is de trouwe capo van de Familie Carleani. Hij doet er alles aan om Sonny te helpen, maar of hij nou zo handig is…? En wat hebben opa Bruno, de UWV-ambtenaar en het uitzendbureau hiermee te maken?

Rolverdeling
De rol van The Godmother, Vita Carleani-Pianalto wordt gespeeld door Esther van de Pol. Werner van de Geijn speelt haar zoon, Sonny Carleani. Haar vader, Bruno Pianalto wordt vertolkt door Marcel van den Dobbelsteen. Angelo Miracolli, de capo van de familie wordt neergezet door Henk Brakel. Anne van Haren speelt agente Eef Vangompel, terwijl Erna Steeg de rol vertolkt van de 2e godmother’, namelijk van de concurrerende drugsfamilie, Pietra Rupo. Nieuwkomer Jet Reijnen speelt haar dochter Isabella Rupo. Kelsey Tielemans, het meisje van het uitzendbureau wordt gespeeld door Annemarie Christiaans. Nico van Rijn zet de UWV-ambtenaar Johnny Gielen op de planken, terwijl de bazige uitzendbureau bazin gespeeld wordt door Angélique van Kruijsbergen.

Kaarten
Alle voorstellingen worden gehouden in Dorpshuis de Horst in Horssen en starten om 20.00 uur behalve op de laatste zondag. Dat is een middagvoorstelling die om 14.30 uur begint. Om alvast in de stemming te komen kunt u op het YouTube kanaal van Toneelgroep Horssen een promotie filmpje bekijken.

Kaarten voor deze sprankelende voorstelling zijn te bestellen via de website van Toneelgroep Horssen of telefonisch op 0487 79 45 25. Mocht corona nog roet in het eten gooien, dan krijgt u het door u betaalde geld voor de kaarten retour.

Locatie