Afbeelding
Foto: dansgroep Stream

Weer een avond “Lachen * Gieren * Brullen”

vrijdag 14 oktober 2022 20:00

Bergharen maakt zich na twee coronajaren weer op voor een heerlijke avond “Lachen-Gieren-Brullen”. Dit keer zal op vrijdag 14 oktober a.s. is de plaatselijke multifunctionele accommodatie De Zandloper wederom de plaats van handeling. Het belooft opnieuw een avond te worden waarop de gulle lach mag regeren en bij menigeen de tranen van plezier over de wangen zullen gaan rollen. Herkenbare, alledaagse situaties zullen met een knipoog en veel humor voor het voetlicht worden gebracht, afgewisseld met cabaret, muziek en dans. De organisatie gaat er al jaren van uit om een hoog amusementsgehalte te bereiken en de liefhebbers van dit genre mogen dit dan ook echt niet missen!

Optredens vallen te bewonderen van een aantal tonpraters van formaat, ieder met hun eigen specifieke gevoel voor humor. Zo zullen onder meer Dirk Kouwenberg, Ton Brekelmans en Rien van Genugten in de ton plaatsnemen. Het Loop Uit De Hand zorgt voor een kolderiek optreden en het dansgezelschap Stream zal ook dit keer een aantal showdansen op het podium uitvoeren. 

De verkoop van nog beschikbare entreebewijzen gebeurt ook in De Zandloper. Wil je er zeker van zijn op 14 oktober zelf of met een aantal familieleden en vrienden een plaats in de zaal te hebben, aarzel dan niet en wees er vlot bij. Verdere info via https://www.facebook.com/dezandloperbergharen/

Locatie