Eerdere editie KunstBakens
Eerdere editie KunstBakens Foto: KunstBakens

Twaalfde editie atelierroute KunstBakens

zaterdag 1 oktober 2022 13:00

MAAS EN WAAL - Liefhebbers van kunst kunnen de komende twee weekenden hun hart ophalen. Op verschillende locaties in Maas en Waal tonen kunstenaars hun werk, in het kader van de atelierroute KunstBakens.

In de weekenden van 24 en 25 september en 1 en 2 oktober zijn diverse ateliers tussen 13.00 en 17.00 uur opengesteld voor belangstellenden. Ook op andere locaties in de regio tonen kunstenaars hun werk. Er is kunst van allerlei disciplines te zien: papierkunst, beelden, fotografie, textielkunst, installaties, glaskunst, grafiek, tekenen, keramiek, schilderen en bronzen beelden. Op één locatie treft men meerdere kunstvormen. Dat maakt het voor de bezoeker extra aantrekkelijk.
Aan deze twaalfde editie van KunstBakens nemen 26 kunstenaars deel; elf vaste deelnemers en vijftien gastkunstenaars. Ze exposeren in eigen atelier, als gast bij een van de kunstenaars of op een andere plek in de regio.

De locaties zijn te vinden in Druten, Appeltern, Maasbommel, Alphen, Dreumel, Wamel, Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen. Op alle deelnemende locaties zijn gratis routeboekjes verkrijgbaar. Hierin staat een routekaartje en wat informatie over de kunstenaars en de locaties. Het belooft een mooie en verrassende kunstroute te worden met vertrouwde en ook veel nieuwe gezichten. 

Voor meer informatie over de route, de kunstenaars en de locaties, zie: www.kunstbakens.nl of facebook/Kunstbakens.

Locatie