Afbeelding
Foto: Eigen

Expositie Cornélie & Castio Noodschuur Ewijk

zaterdag 1 oktober 2022 12:00

Het werk van Cornélie Metselaar kenmerkt zich door een zekere verstilling. Daarnaast is er ook een verhaal. Een tulp die boven het tulpenveld uitstijgt, een veld klaprozen met als achtergrond de stad Nijmegen. Kinderen die de zondagmiddag in een oude landhuis doorbrengen. Castio is het pseudoniem voor Phil Poffé. Hij is vooral décoratief bezig en neigt soms naar abstractie. Schildert Cornélie vooral met acryl op canvas, Castio doet het met pastel op papier. Hij laat zich inspireren door kindertekeningen en landschappen. Samen bedenken ze absurde stillevens van onalledaagse objecten en situaties. Preien vliegen door de lucht. Theepotten, maskers en paspoppen (erotiek?) zijn de ingrediënten van deze expositie.

Openingstijden : za en zo 12 – 17 uur

                                 ma en di 12 – 16 uur

Locatie

  • de Noodschuur

    Dijk 7
    6644KB Ewijk