Dag van Druten 2017
Dag van Druten 2017 Foto: Reinier Jansen

Dag van Druten

donderdag 2 augustus 2018 9:00

DRUTEN - Op donderdag 2 augustus is het De Dag van Druten. De kinderen zijn nog vrij, die hebben vakantie, bedrijven vieren feest, want dát is wat De Dag van Druten inhoudt. Ieder jaar wordt het weer leuker!

Dit jaar wordt De Dag van Druten alweer voor de 44e keer gehouden. In het centrum worden er altijd heel veel leuke activiteiten georganiseerd. De markt wordt gevuld met terrasjes, zodat je lekker om je heen kunt kijken om te zien hoe iedereen zich vermaakt. De stichting DruPro zet zich ook dit jaar weer in om er een topfeest van te maken. De markt wordt gevuld met een kleine 180 kraampjes, er zijn verschillende optredens en er zijn geweldige straattheater-acts. Op de markt staan er leuke attracties voor kinderen, zoals een klimtoren, grote trampoline, luchtkussens et cetera en er zijn nog tal van andere leuke dingen voor de kinderen. Kinderen onder twaalf jaar mogen gratis naar binnen en mogen ook gratis gebruik maken van alle kinderattracties.

Avond van Druten
Nieuw dit jaar is de Avond van Druten met onder andere Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Memphis Maniacs en Tino Martin. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur. 
Verkooppunten: café De Gouden Leeuw en D'n Optie.

Locatie