Afbeelding
Foto: Ton Megens

Rommelmarkt Emmastraat Druten

zondag 27 mei 2018 10:00

Druten - Onder de naam "Emmastraat voor Zuid-Amerika" organiseert de stichting Crossing Borders op zondag 27 mei de jaarlijks terugkerende rommelmarkt in de Emmastraat in Druten.

De stichting "Crossing Borders" heeft als doel om in de breedste zin van het woord, zowel nationaal als internationaal de integratie te bevorderen. Ton, Mini en Brigit Megens organiseren activiteiten vanuit deze door hen opgerichte stichting. De markt wordt met ondersteuning van zo'n 50 vrijwilligers opgezet. De opbrengst van deze stratenmarkt gaat rechtstreeks naar twee projecten in Zuid-Amerika. Een daarvan is het project "El Futuro" in Colombia. Het andere doel is het ondersteunen van het project "Anchieta Grajau" in Brazilië. Dit project ondersteunt de dagelijkse opvang voor 400 straatkinderen in de sloppenwijken van Sao Paulo.

De Emmastraat wordt op de laatste zondag van de maand mei met zo'n 40 kramen omgetoverd tot een gezellige stratenmarkt waar voor iedereen nieuwe of gebruikte spullen te koop zullen worden aangeboden. Er zijn kramen met speelgoed, schilderijen, huishoudelijke artikelen, boeken, c.d.'s en kleding. Bovendien wordt er een loterij georganiseerd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Tijdens de markt zal de band "Oh Boy" uit Nijmegen de live muziek verzorgen en zijn er gezellige zitjes ingericht om te genieten van een hapje en een drankje. De markt is geopend van 10.00 u. – 15.00 u. De entree bedraagt 2,-- waarvoor iedereen lootjes voor de loterij ontvangt.

Info: Stichting Crossing Borders |Emmastraat 33 | 6651 XV Druten | Tel.: 0487 – 522109 of 06 - 81439901

Locatie