Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (7)
  Theater
 • (1)
  Film
 • (6)
  Evenement
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Educatie

Swingen bij Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen

zondag 15 september 14:00 uur

Foto: Antonie van den Heuvel

BENEDEN-LEEUWEN - In het kader van het reizende festival Muzikale Monumenten treden 15 september Harmonie Koning Willem 3 en Showorkest Riverland op bij Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen.

Het concert wordt één groot feest. Harmonie Koning Willem 3 en Showorkest Riverland gaan er een fantastische middag van maken op het plein bij Museum Twee Stromenland in Beneden-Leeuwen. Plezier in musiceren, dat staat voorop en dat is wat Showorkest Riverland uitstraalt. De 25 swingende muzikanten en zanggroep voelen zich in elke muziekstijl thuis: o.a. eigentijdse (deels Nederlandstalige) pop, jazz, soul en latin. Het uiteenlopende en afwisselende repertoire stelt het orkest in staat om bij iedere gelegenheid een passend stuk muziek te brengen.

Harmonie Koning Willem 3 staat onder leiding van Herman van Teffelen. Het repertoire dat gespeeld wordt, is heel divers: van 'echte' harmonie-werken tot de laatste popnummers en alles daar tussenin. Van oudsher pakt het orkest één keer per jaar uit met een groots concert waarbij zangers, zangeressen, dans en filmbeelden samen met de muziek van het orkest garant staan voor een middag vol muzikaliteit en show.

Het eerste optreden begint om 14:00 uur bij museum Tweestromenland (Pastoor Zijlmansstraat 3, Beneden-Leeuwen) Toegang tot het concert is gratis. Er zijn hapjes en drankjes te verkrijgen en bij nat weer vindt het evenement plaats in tenten. U bent welkom vanaf 13.30 uur. (zouden we de tijden van beide optredens moeten benoemen?

Dit concert vindt plaats door de medewerking van Jo-Mi Mobiel Podium & Evenementen Ondersteuning, springkussen Joris Events, restaurant Meraqi, Keurslager Maarten Kocken en Echte bakker Thomassen.

Meer informatie over de artiesten en het concert kunt u vinden op de website van Muzikale Mo(NU)menten www.muzikalemonumenten.nl


deel deze activiteit

Locatie

Museum Tweestromenland
Beneden-Leeuwen
Pastoor Zijlmansstraat 3
6658 EE