Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (1)
  Theater
 • (8)
  Evenement
 • (3)
  Lezingen
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Educatie

Sweet Mary Jane bij Café de Bever

zondag 29 september 14:00 uur

Foto: management Sweet Mary Jane

Als op zondagmiddag 29 september de drums gaan knallen en gitaarsnaren gaan trillen, zal het publiek direct onder de indruk raken. De drie bandleden van Sweet Mary Jane bezitten de muzikale gave om het publiek volledig mee te voeren naar de jaren '60 en '70 maar zij durven evengoed muzikale uitstapjes te wagen naar andere tijdperken. Dit powertrio, geformeerd rond frontman Fred van Willigen, is geïnspireerd door de gitaarhelden van de Blues Rock. De afgelopen jaren heeft Sweet Mary Jane indruk weten te maken met haar live shows en staat zij hoog en stevig genoteerd als een van de best geboekte blues-acts van Nederland volgens de stichting Dutch Blues Foundation.

Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit songs van onder andere Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, en Jimi Hendrix en een groot aantal eigen composities. In september 2018 is Underwater World part one in eigen beheer uitgebracht, gevolgd door een promotietour langs veel lokale radiostations zoals Omroep Friesland en Countdown Cafe NH. Inmiddels is ook part two van Underwater World uitgebracht.

Fred, op de gitaar en zang, speelde o.a. in voorprogramma's van Golden Earring, Rory Gallagher, Argent en Luther Allison. Ook maakte hij muziek met Willem Kerkhof van de Amazing Stroopwafels. Met EXP was hij te zien in VPRO-televisie programma Reiziger in Muziek. Eenmaal op het podium gaat Sweet Mary Jane los en geeft zij een energieke en wervelende show waar de vonken van af springen. Is het Rock? Is het Blues? Is het Blues Rock? Kom het ontdekken en beleef ook dit muzikaal spektakel.

Café de Bever opent het najaar met een geweldige band en om daar zoveel mogelijk mensen getuige van te kunnen laten zijn is het liveoptreden geprogrammeerd op zondagmiddag en is bovendien de toegang GRATIS. Het kan bijna niet anders dan dat het café in notime stampvol zal zijn, dus als je garant wilt staan voor een unieke bluesmiddag, kom dan op tijd. Sweet Mary Jane start om 14.00 uur.

Locatie: Café de Bever

Datum: zondag 29 september 2019

Aanvang: 14.00 uur

Entree: Gratis

Door Rinie van Haren


deel deze activiteit

Locatie

Café de Bever
Beneden-Leeuwen
Zandstraat 53
6658CM