Roodslag in de zomer
Roodslag in de zomer Foto: Anita Willems

Druten ontmoet de zomer

vrijdag 23 juli 9:00 - 12:00

Onder de noemer ‘Druten ontmoet de zomer’ worden er dagelijks activiteiten georganiseerd voor inwoners van de gemeente. In dit overzicht vindt u wat er op vrijdag georganiseerd wordt.


HORSSEN - 9.00 - 10.00 Wandelcafé Horssen 

Locatie: Boerderij De Boschhoeve

Het Wandelcafé is er voor iedereen die het leuk vindt om met andere mensen samen te wandelen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Enthousiaste vrijwilligers wandelen mee en na afloop wordt er samen een kopje koffie of thee gedronken. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Aanmelden is niet nodig. 


PUIFLIJK - 10.00 - 11.00 Koffie-uurtje

Locatie: Dorpshuis De Lier

Lees een krantje, of kom gezellig een praatje maken. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.


PUIFLIJK - 10.00 - 12.00 Creatieve activiteit

Locatie: Dorpshuis De Lier

Schilderen, tekenen of schrijven onder begeleiding van Letty Broere. Materiaal is aanwezig. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.


PUIFLIJK - 10.00 - 12.00 Gezelschapsspellen

Locatie: Dorpshuis De Lier

Kaarten, Rummikub en meer. Spellen zijn aanwezig, maar uiteraard kan men er ook altijd eentje meebrengen. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.


PUIFLIJK - 10.00 - 12.00 Koffie en Kaart

Locatie: Dorpshuis De Lier

Een mooie kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Annemarie de Witte is aanwezig voor begeleiding. Materiaal wordt voor gezorgd. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.


PUIFLIJK - 10.00 - 12.00 Samen koken en meer

Locatie: Dorpshuis De Lier

Een eenvoudige kookactiviteit onder begeleiding van twee vrijwilligers. Samen wordt de soep klaar gemaakt voor wie wil blijven eten. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.

Zin in wat meer dan soep? Op de even weken maakt Ramy Zantout een Syrisch gerecht klaar. Aanmelden is hiervoor nodig, 1 week van tevoren. Dit kan via dagbegeleiding De Ontmoeting, tel: 06-20728539. Kosten voor deze maaltijd bedragen 2 euro.


PUIFLIJK - 10.30 - 11.30 Beweeg je fit!

Locatie: Dorpshuis De Lier

Afwisselende betweegactiviteit onder begeleiding. Deelname is gratis, koffie of thee en na afloop een kopje soep is inbegrepen. Aanmelden is niet nodig.

Op de oneven weken is deze activiteit Zumba Gold (op de stoel) onder begeleiding van Olga Bloemberg. Op de even weken is deze activiteit Yoga onder leiding van Sonja Thoonen. Neem een kussen en eventueel een matje mee.