Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (7)
  Theater
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (15)
  Evenement
 • (6)
  Beurs/rommelmarkt
 • (1)
  Educatie

Waalspetters aan het Waalstrand

donderdag 22 juli 10:00 uur

Foto: eigen

BEUNINGEN - Kinderen tussen de 8 en 12 jaar die het leuk vinden om hutten te bouwen, kunstwerken te maken en avonturen te beleven kunnen zich nu aanmelden voor Waalspetters aan het Waalstrand. 

Op 19, 20, 22 en 23 juli organiseert Het Dijkmagazijn een hele dag strandpret in de Beuningse uiterwaarden. Dit is namelijk een goede plek om rond te struinen en fantasie de vrije loop te laten. Er is voldoende materiaal om iets leuks mee te doen; hutten maken van takken, beelden maken van zand en klei, of mozaïeken maken van jutvondsten op het waalstrand. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep en de kinderen knnen broodjes roosteren boven een houtvuurtje. 

Kledingvoorschriften

Nylon kleding wordt afgeraden, in verband met brandgevaar. Stevige, dichte schoenen zijn handig om te dragen, aangezien er prikplanten staan. Verder is het slim om kleding te dragen die vies mag worden.

Vanwege corona-maatregelen mogen ouders niet meedoen; er is voldoende begeleiding aanwezig. Er kan per dag worden opgegeven wanneer je mee wilt doen. 

Waalspetters aan het Waalstrand, Beuningen: 19, 20, 22, 23 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Opgeven is verplicht, geef je voor elke dag apart op, max 20 kinderen. De kosten bedragen 5,- per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken). Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl. 


deel deze activiteit

Locatie

Het Dijkmagazijn
Beuningen
Dijk 41
6641 LA