Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (3)
  Sport

Nationale Buitenlesdag

dinsdag 13 april 8:30 uur

Foto: BC de Grote Rivieren

HEEREWAARDEN - Dinsdag 13 april is het Nationale Buitenlesdag. Natuur & milieu educatie (NME) De Grote Rivieren, IVN Natuureducatie en Jantje Beton roepen alle leerkrachten op om naar buiten te gaan tijdens hun lessen.

Buitenles is gezond: de frisse lucht, beweging en natuur nodigt uit tot creativiteit. Dit jaar zijn de krachten gebundeld met Vereniging GDO en staat de Nationale Buitenlesdag in het teken van de natuur buitenles. Er is een natuurles ontwikkeld met botanisch stoepkrijten in de hoofdrol. In deze les ontdekt groep 1 tot en met 8 de natuur op het schoolplein: van anoniem stoepplantje tot vergeten korstmos, wat voor groen schuilt er rond jouw school?

De Grote Natuurles

Belangstelling om mee te doen met de Buitenlesdag? Meld je school nu aan om mee te doen en ontvang de Grote Natuurles en de ondersteunende online en offline materialen. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de Grote Natuurles op: www.buitenlesdag.nl.

Gastlessen

NME De Grote Rivieren geeft ook gastlessen op school in de week van 13 april. Scholen die hier interesse in hebben kunnen contact opnemen via: educatie@bcdegroterivieren.nl.


deel deze activiteit