Afbeelding
Foto: Axitraxi

Samen plezier maken tijdens Beuningse Wintergames

woensdag 24 februari 2021 15:00

BEUNINGEN - Stichting Perspectief verzorgt op woensdag 24 februari en woensdag 3 maart vanuit Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot de Beuningse Wintergames. Even de zinnen verzetten en samen plezier maken.

De laatste tijd is er weinig te doen, maar gelukkig mogen kinderen tot en met 17 jaar buiten gewoon bij elkaar komen. De Beuningse Wintergames, sport- en spelactiviteiten met een hoge funfactor, bieden jongeren de kans om toch iets spectaculairs te doen in deze tijd. De activiteiten vinden beide middagen plaats van 15.00 tot 17.30 uur op het buitenterrein van Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot.
Tijdens de Wintergames gelden de RIVM-maatregelen en hier zijn de activiteiten op aangepast. De jongeren wordt gevraagd om zelfstandig naar de activiteit te komen. Ouders kunnen er niet bij blijven. Zij mogen hun kind wel brengen en/of halen.

Bij slecht weer of andere beperkingen wordt op de dag zelf beslist of de activiteit kan doorgaan. Hierover krijgt men tijdig, op de dag zelf, bericht. Tip: trek sportieve kleding en schoenen aan. Locatie: Rijstveld 4 in Beuningen. Deelname is gratis. Reserveren verplicht via www.beuningensameninbeweging.nl.