Ben van Ooijen was een van de sprekers tijdens de Dag van de Toekomst in 2020.
Ben van Ooijen was een van de sprekers tijdens de Dag van de Toekomst in 2020. Foto: Reinier Jansen

Digitale editie’Dag van de Toekomst’

donderdag 4 februari 2021 19:00

BENEDEN-LEEUWEN – Binnenkort vindt de zevende editie plaats van de ‘Dag van de Toekomst’. Vanwege de coronamaatregelen zal het evenement digitaal plaatsvinden.

Deze digitale ‘thuisblijfeditie’ is donderdag 4 februari van 19.00 tot 21.00 uur. Inwoners, ondernemers en (vrijwilligers)organisaties zijn van harte welkom om mee te praten over alles wat de leefbaarheid in de dorpen bepaalt. Denk daarbij aan burgerinitiatieven, wonen, ondernemen, recreëren, onderwijs, vervoer, duurzaamheid en zorg. Op het programma staat een inspirerende peptalk van Kees Willems, directeur/eigenaar van Global Paint Products. Dagvoorzitter Judith Smits, die ook lokale roots heeft, organiseert de eerste West Maas en Waalse Leefbaarheidsquiz. Hiermee zijn drie leuke prijzen te winnen om lokale ondernemers te ondersteunen. 

Aanmelden
Iedereen die wil deelnemen dient zich voor 29 januari aan te melden via www.westmaasenwaal.nl/DagvandeToekomst. Alle deelnemers krijgen na aanmelding een ‘toostattentie’ thuisbezorgd om gezamenlijk een toost uit te kunnen brengen. Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma op: www.westmaasenwaal.nl/DagvandeToekomst.