Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Workshop Online Donorregistratie

donderdag 21 januari 13:00 uur

Foto: Marcel Krijgsman

REGIO - Bibliotheek Rivierenland biedt binnenkort op verschillende locaties de Workshop Online Donorregistratie aan. 

Tijdens de gratis workshop wordt verteld over de nieuwe Donorwet, het donorregister en welke keuzes men kan maken. Ook wordt men geïnformeerd over waar op het internet betrouwbare informatie te vinden is, zodat men bewust een keuze kan maken. Wie wil kan gelijk zijn/haar keuze online registeren in het donorregister. Neem in dat geval dan het volgende mee: je DigiD en wachtwoord, je mobiele telefoon (voor SMS-controle), eventueel je eigen laptop of tablet. Er is ook een leenlaptop beschikbaar in de bibliotheek. 

De workshop wordt gegeven in Bibliotheek Beneden-Leeuwen op donderdag 21 januari van 13.00 tot 14.30 uur en in Bibliotheek Druten op maandag 25 januari van 14.00 tot 15.30 uur. De workshop wordt gegeven aan kleine groepjes, waarbij rekening gehouden wordt met 1,5 meter afstand tussen deelnemers en de docent.

Van tevoren aanmelden voor de workshop is verplicht. Dit kan via de website www.bibliotheekrivierenland.nl/donorregistratie of via tel. 0344-63 99 40. Op de website is tevens meer informatie te vinden.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Beneden-Leeuwen
Beneden-Leeuwen
Leliestraat 19
6658XN