Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (3)
    Evenement
  • (7)
    Educatie

Avondrondgang door kasteel Hernen

zaterdag 24 oktober 18:30 uur

Foto: kasteel Hernen

HERNEN - Buiten wordt het weer vroeger donker en binnen gaan de lampen weer wat eerder aan. De komende zaterdagavonden opent kasteel Hernen de poorten. De bijzondere sfeer wat het dan zal geven maakt een bezoek aan het kasteel in de avonduren extra speciaal.

De komende zaterdagavonden opent kasteel Hernen de poorten. Tijdens de normale openstellingstijden ga je als bezoeker op pad met de ‘pratende’ lantaarn, dit keer staan er op verschillende plekken een gids het verhaal te vertellen. Leuke en interessante weetjes en verhalen over de ridderzaal, de zolder en de oude keuken worden op enthousiaste en boeiende wijze door de rondleiders getoond en verteld.

Daarnaast is ook de spectaculaire presentatie op zolder, over de verdwenen toren, mee te maken. De bijzondere sfeer maakt een bezoek aan het kasteel in de avonduren extra speciaal.

Meer informatie
Tussen 18.30 en 20.30 uur start ieder kwartier een groepje, bestaande uit maximaal tien personen. Reserveren is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie, prijzen en reserveren van tickets en een tijdslot, op: www.hernen.glk.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Kasteel Hernen
Hernen
Dorpsstraat 40
6616AH