Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Natuur

Takkenweek aan het Waalstrand

donderdag 16 juli 10:00 uur

Foto: Het Dijkmagazijn

BEUNINGEN - Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Beuningse Takkenweek. Op 13, 14, 16 en 17 juli organiseert Het Dijkmagazijn een hele dag strandpret.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken verzamelen om hutten mee te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. Uiteraard kunnen kinderen zelf bepalen wat ze willen doen of wat ze willen maken.

Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje.

Belangstellenden mogen zelf aangeven hoeveel dagen ze willen meedoen. Ouders mogen vanwege Corona-maatregelen niet meedoen, maar vanzelfsprekend is er voldoende begeleiding. De activiteit wordt steeds gehouden van 10.00 tot 15.30 uur, met als start- en eindpunt het Dijkmagazijn. De kosten bedragen 5 euro per kind, opgeven verplicht via dijkmagazijnbeuningen.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Het Dijkmagazijn
Beuningen
Dijk 41
6641 LA