Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Natuur

DRONIO zomerbingo

donderdag 23 juli 13:30 uur

Foto: Redactie

DRUTEN - Dronio gaat in samenwerking met cultureel centrum D'n Bogerd een zomerbingo organiseren op donderdagmiddag 9 en 23 juli en op donderdagmiddag 6 en 20 augustus van 13.30 tot 15.30 uur.

Het evenement wordt gehouden op het speciaal daarvoor ingerichte terras. Naast deze bingo wordt er vanaf 16.00 uur gezorgd voor een gezellige muzikale afsluiting, waarbij deelnemers ook een kleinigheid kunnen eten. Ook belangstellenden die niet deelnemen aan de bingo, zijn vanaf 15.30 uur welkom op het terras voor de muzikale en culinaire afsluiting. Ook introducés zijn van harte welkom.

De (bingo)kosten zijn per keer 2 euro inclusief een kopje koffie/thee. Niet inbegrepen zijn de bingokaarten en optionele drankjes en hapjes.

Aanmelden

Omdat de organisatie vanwege de coronarichtlijnen wil weten hoeveel mensen zij kan verwachten, worden belangstellenden verzocht zich aan te melden. Graag voor de maandag voorafgaande aan de datum aanmelden via de mail: secretaris.droniodruten@gmail.com of ook een briefje in de bus doen op Stevenspad 3.


deel deze activiteit

Locatie

Cultureel Centrum d'n Bogerd
Druten
Van Heemstraweg