Afbeelding
Foto: Piet Zeeuwen

Themabijeenkomst Principe Pensioenakkoord

donderdag 20 februari 2020 14:00

DRUTEN - Seniorenvereniging DRONIO houdt op donderdag 20 februari in D'n Bogerd om 14.00 uur een informatiebijeenkomst over hypotheek, overwaarde en het (principe) pensioenakkoord. Het wordt een interactieve sessie met ruimte voor al je vragen op dit gebied.

De informatie wordt gegeven door Ruud van Kraaij, pensioendeskundige en Rutger Vogelpoel van Advisie Groep, erkend hypotheek adviseur. Na bijna tien jaar 'gesteggel' over de herziening van ons pensioenstelsel heeft het Kabinet Rutte III in juni 2019 een principe pensioenakkoord bereikt met werkgevers en vakbonden. Wat brengt dat pensioenakkoord allemaal teweeg? Ook praat men u kort bij in de hypotheekmogelijkheden voor senioren. De toegang is gratis en ook niet-leden van seniorenvereniging DRONIO zijn van harte welkom. Omdat deze themabijeenkomst zeker ook bedoeld is voor 50+ers, zijn ook zij van harte welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Graag vóór 18 februari aanmelden bij de secretaris van DRONIO: secretaris@droniodruten.nl. Bij minimaal twintig aanmeldingen kan deze themamiddag doorgaan.

Locatie