Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement
  • (2)
    Lezingen
  • (1)
    Sport

Masha en de Beer in Theater de Molen

zondag 26 januari 14:00 uur

Foto: Poppentheater Koekla

Masha is een vrolijk en kwiek meisje. Zij woont bij haar opa en oma aan de rand van het bos. Masha mag veel van haar grootouders, maar één ding mag ze niet, alleen naar het bos toe gaan. De eigenwijze Masha doet dit toch… Ze komt terecht in het huis van een grote bruine beer. Hij woont daar lekker rustig, al voelt hij zich soms alleen. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos!

De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. In samenspel met wondermooie muziek en animatie komen handpoppen en marionetten tot leven. Een feest voor jong en oud!

Poppentheater Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend en muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Vaak kiezen Christina Boukova en Gilian Dierdorp voor sprookjes omdat daar universele waarden in zitten die de kinderen van nu zeer aanspreken. Het doel is om het sprookje van binnenuit opnieuw te scheppen en tot leven te brengen.

Poppentheater Koekla vindt het belangrijk om ALLE kinderen te bereiken en speelt daarom zowel in theaters als op scholen, in bibliotheken en in buurthuizen, die omgetoverd worden tot een echt theater.


deel deze activiteit

Locatie

Theater de Molen
Beuningen
Molenstraat 54