Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement
  • (2)
    Lezingen
  • (1)
    Sport

Sfeervol festival Wamel Proeft beleeft derde editie

zaterdag 18 januari 19:00 uur

Foto: Maarten van Oijen

WAMEL - Brute Snor, Kielekiele en Gladde teckel hebben op z'n minst één overeenkomst; het zijn alle biertjes. Weliswaar met elk hun eigen karakteristieke smaak, gebrouwen door verschillende brouwerijen, maar stuk voor stuk bijzonder. En wellicht zijn deze varianten wel te proeven tijdens het sfeervolle Wamel Proeft op zaterdag 18 januari.

De unieke bierproeverij, vóór en dóór de regio, vindt plaats in het VTC in Wamel. De eerste twee edities van het festival waren volledig uitverkocht, en ook nu vliegen de kaarten de deur uit. Bezoekers kunnen een proeverij van uiteenlopende biertjes verwachten. 'Er komen verschillende brouwers met hun eigen stand, die met passie kunnen vertellen over de kwaliteiten van hun bieren en de verschillende smaken van hun producten. De gasten krijgen ook een festivalboekje met goede tips, en waarin tevens stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste bier kunt proeven. Het bier, met alcoholpercentages tussen 4,5 en 12 procent, wordt in kleine proefglazen geschonken uit mobiele barretjes.' De organisatie heeft ook voor deze editie weer een eigen Wamels bier gebrouwen in samenwerking met brouwerij Swambacchus uit Beneden-Leeuwen. Wamel Proeft vindt plaats op zaterdag 18 januari van 19.00 tot 23.00 uur.

Kaarten kosten 10 euro en zijn alleen online te verkrijgen. Een ticket is inclusief toegang, twee munten, een festivalboekje en een proefglas met Wamel Proeft logo. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten, zie: Facebook.com/WamelProeft.


deel deze activiteit

Locatie

VTC
Wamel
Clarissenstraat 2