Afbeelding
Foto: Niels Aarts/Bob Franken

Toneelvereniging Jan Rap & z'n Maat speelt 'Wordt u al geholpen?'

zondag 19 januari 2020 20:00

BEUNINGEN - De Beuningse toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat brengt alweer voor de zevenendertigste keer een productie op de planken.

Dit jaar is er gekozen voor "Wordt u al geholpen?". De door Jeremy Lloyd & David Croft geschreven toneelversie van de wereldberoemde televisie komediecomedy "Are you being served?"

Voor de meeste van u is dit een hernieuwde kennismaking met de medewerkers van het oh zo britse, maar volslagen maffe warenhuis Grace Brothers. Zij hebben de opdracht gekregen om gedurende een weekend de vernieuwde kampeerafdeling van het warenhuis te testen en slaan daarbij in hun fantasie behoorlijk door !

Alle vertrouwde karakters uit de televisie hit zijn van de partij. De wat stramme Captain Peacock, Mevouw Slocombe (met haar poesje) en natuurlijk de nichterige Meneer Humphries.
Met andere woorden, uw lach- en buikspieren zullen weer danig op de proef worden gesteld, want alles staat paraat voor een avondje stupide misverstanden, doorspekt van de nodige droge Engelse humor. Dit alles uiteraard weer voorzien van een hedendaags "Jan Rap-jasje".

Het warenhuis Grace Brothers heet u van harte welkom.

De voorstellingen zijn op 11, 12, 18 en 19 januari in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder in Beuningen, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,-- en zijn te koop bij de Primera Beuningen of aan de kassa. Op zondagmiddag 12 januari om 14.00 uur is er een 50-plus voorstelling.
Kaarten (€ 5,--) voor deze middagvoorstelling zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal.