Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement
  • (1)
    Lezingen
  • (1)
    Sport

Ergotherapie in het Alzheimer Café

maandag 2 december 19:00 uur

DRUTEN - Op maandag 2 december vertellen ergotherapeuten Celina Bogaard en Aria den Exter in het Alzheimer Café over hun werk. Hoe kan een ergotherapeut bijdragen aan leef- en wooncomfort bij mensen met dementie.

Bij het ouder worden, neemt ook het aantal lichamelijke klachten toe. Het langzaam stijver worden, moeilijker lopen en zitten en het sneller vallen.

Bij mensen met dementie komen die klachten nog wat nadrukkelijker voor. Daar komt bij dat zij ook meer moeite krijgen met zich goed te oriënteren. Zelfs in een bekende omgeving. En ook het gebruik van alledaagse voorwerpen wordt lastiger.

Hoe zorgen we ervoor dat zij toch nog zo lang mogelijk thuis kunnen blijven? Daarover komen 2 ergotherapeuten op 2 december vertellen in het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Mamre, naast de Protestante kerk in Druten, Kattenburg 59.

De avond begint om 19:30 uur, maar de zaal is al om 19:00 uur open. Dan staat de koffie klaar. De entree is gratis en ook dat kopje koffie of thee krijgt u erbij. En als u wilt krijgt u er in de pauze nog een. Iedere belangstellende is welkom en aanmelden is niet nodig. Voor verdere inlichtingen: Jessie Reulen, 0487-510126


deel deze activiteit

Locatie

Alzheimercafé Druten
Druten
Kattenburg 59
6651 AM


 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!