Logo demaasenwaler.nl
 • Alles
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (5)
  Kerkdiensten
 • (1)
  Expositie

Tingeling in de herfstvakantie

donderdag 17 oktober 14:00 uur

Foto: Poppentheater Tingeling

BEUNINGEN - Op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 oktober om 14.00 uur kunnen kinderen van 3 tot 8 jaar de grappige voorstelling 'Tingeling en tante Truus' komen bekijken. Kosten 4 euro.

Omdat zijn moeder met vriendinnen op stap is, gaat kabouter Tingeling een paar nachtjes bij tante Truus van Trippelstein logeren. Tante Truus is een rare tante, die helemaal geen kinderen gewend is. Ze laat Tingeling zelfs alleen als zij naar de stad gaat! En nog zoiets geks: ze houdt alleen van regen!

Terwijl Tingeling een klusje doet in de tuin, vindt hij een jong hondje! Tante Truus vindt het vast niet goed als er een dier in haar huis is. Stiekem neemt Tingeling het hondje mee naar binnen. . . .

Op woensdag 16 oktober om 11.00 uur spelen de tantes het verhaal 'Vliegende noten' voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn. die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op diezelfde dag om 14.00 uur wordt de spannende voorstelling "Tingeling en de toverdrank" gespeeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 4,50 euro.

De boze heks komt naar het bos van kabouter Tingeling en eekhoorn Ploem. Zij wil met een gemeen toverdrankje alle dieren uit het bos wegtoveren. Kabouter Tingeling probeert haar samen met de dieren tegen te houden.

Belangrijk: aan alle kinderen wordt gevraagd om een leeg jampotje mét deksel mee te nemen. En wie het leuk vindt om als heks of tovenaar te komen, mag dat gerust doen!

Op donderdag 17 oktober om 11.00 uur spelen de tantes van Tingeling het verhaal 'Vliegende noten' voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn. die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op vrijdag 18 en zondag 20 oktober wordt besloten met 'Het feestje van oehoe, voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling geeft een herfstfeest en nodigt een aantal vriendjes uit, zoals Ploem en Miesmuisje. Oehoe de uil hoort dat: kun je zomaar dieren uitnodigen en komen ze dan? Hij besluit ook een feestje te geven. De dieren moeten nu kiezen: gaan we naar kabouter Tingeling of naar Oehoe?

De voorstellingen gespeeld in het theater aan de Tempelstraat op nummer 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Poppentheater Tingeling
Beuningen
Tempelstraat 6