Pubquiz in D'n Bogerd

vrijdag 13 september 2019 19:00

DRUTEN - Onderwijs-wethouder Sjef van Elk, Boris van Arnhem (ambtelijk medewerker van Werkorganisatie Druten Wijchen) en Shanna van Rossum (van de Bart van Kraaij Groep) zijn alle drie even enthousiast over de Pub Quiz, die op vrijdag 13 september gehouden wordt in d'n Bogerd in Druten.

De quiz is bedoeld voor deelnemers boven de achttien, en bevat vragen over taal, rekenen en digitale vaardigheden. Het evenement wordt gehouden in de Week van de Alfabetisering. Door deze taal- en reken pubquiz hopen de organisatoren dat deelnemers hun kennis verbreden op een gezellige (drankje en hapje erbij) en laagdrempelige manier.

Boris van Arnhem: 'Een op de acht personen tussen de 16 en 65 jaar is laaggeletterd. Dat feit alleen is al reden dat we zo'n quiz een prima initiatief vinden.' Je kunt je aanmelden (individueel of als team) via info@bvkgroep onder vermelding van je teamnaam en het aantal deelnemers. De inschrijfkosten van 5 euro per persoon gaan helemaal naar de Stichting Leergeld. De presentatie van de avond is in handen van wethouder Sjef van Elk en Bart van Kraaij. De quiz duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

Locatie