Afbeelding
Foto: Feestweek Deest

Toeristische Markt Deest

zondag 25 augustus 2019 11:00

DEEST - Traditioneel wordt de Feestweek in Deest op zondag afgesloten met De Toeristische Markt. Deze dag kan iedereen weer heerlijk slenteren langs zo'n 200 kramen. Daarnaast is er van alles te beleven voor jong en oud.

Op het Feestplein (voor dorpshuis 't Trefpunt) is er de hele dag live muziek tijdens de Toeristische Markt. Op het Feestplein is een gezellig terras, waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van optredens van de band Broadway en DJ Mike.

Muziek
Broadway is een veelzijdige coverband. Ze willen en kunnen álles spelen. De naam Broadway staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest, ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band. De band bestaat uit zes zeer sympathieke top musici. Youri, Anouk, Frank, Jos, Robert en Jos van Broadway zullen zorgen voor een optreden van muzikaal hoog niveau.

DJ Mike is een enthousiaste allround DJ. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van de 80's en 90's, House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B. Dj Mike draait wat de mensen willen horen.

Kinderattracties
Er zijn tijdens de Toeristische Markt voldoende kinderattracties aanwezig, zoals de kermis. Kinderen kunnen op de foto met de papegaaien Joey en Kato. Ook zal er voor de kinderen vermaak zijn van straattheater. Dit jaar zal Tante Agaath, de leukste tante uit het zuiden, een bezoekje brengen aan de Markt.

Marktkraam
De Toeristische Markt wordt georganiseerd door Elroco jaarmarkten. Belangstellenden die een kraam willen huren, kunnen contact opnemen met C. Ottenheijm (06-20407427) of A. Hinzen (06-51290442) of kijk voor meer informatie en reserveringen op: www.elroco-jaarmarkten.nl.

De Feestweek Deest en De Toeristische Markt zijn gratis te bezoeken. De Toeristische Markt is van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.feestweekdeest.nl of Facebook/Toeristische Markt Deest.

Locatie