Logo demaasenwaler.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Maas en Waalse Oktoberfeesten

vrijdag 20 september 19:00 uur

Foto: Niels Stam Fotografie

AFFERDEN - Bratwurst, lederhosen, dirndls en bierpullen… Het zijn slechts vier ingrediënten van de ongekend succesvolle Maas en Waalse Oktoberfeesten, die ook dit jaar in Afferden worden gehouden op 20 en 21 september.

Vrijdagavond staat Het Feest der Feesten op het programma, met muziek van onder meer dj's Bart & Daan, PartyfrieX, Jelle B, ABBA-fever, zanger Kafke en Baby Blue.

Zatermiddag is de inmiddels bekende Schunkelnmittag. Jong en oud is deze middag vanaf 13.30 uur welkom in de sfeervolle feesttent om mee te deinen ('Schunkeln') op traditionele Tirolermuziek. Met medewerking van Die Reifholzkapelle en enkele artiesten, belooft het een fantastische Tirolermiddag te worden.

's Avonds staat het befaamde Maas en Waalse Oktoberfeest op het programma. Lange tafels, bierpullen en schlagermuziek zorgen voor een topavond in Tiroler stijl. Traditiegetrouw blijven de artiesten voor de zaterdagavond tot het laatste moment geheim. Toch zijn de kaarten elk jaar weer razendsnel uitverkocht.

Kaarten

Combikaarten (alleen staanplaatsen) en Earlybird tickets zijn verkrijgbaar via www.maasenwaalseoktoberfeesten.nl. De kaartverkoop voor zitplaatsen op de zaterdagavond is op 25 mei om 19.00 uur bij Horeca De Meent in Afferden.


deel deze activiteit

Locatie

Maas en Waalse Oktoberfeesten
Afferden