Paasspelen in De Tuinen van Appeltern 2018.
Paasspelen in De Tuinen van Appeltern 2018. Foto: eigen foto

Paasspelen bij De Tuinen van Appeltern

maandag 22 april 2019 12:00

De Tuinen van Appeltern zijn op hun Paasbest

APPELTERN - In het hele park zie je en proef je de lente. Het is heerlijk wandelen tussen de bollen en de bloesem van voorjaarsbloeiers. Op tweede paasdag zijn de kleinsten extra welkom bij de paasspelen.

Maart was warmer dan vorig jaar, waardoor de tuinen met Pasen al veel verder uitgelopen zijn dan normaal. Er bloeit al van alles, het groen is lentefris en de hagen en heesters lopen al in het blad. In De Tuinen van Appeltern is veel veranderd dit voorjaar. Nieuwe tuinen, heel veel nieuwe borders, de laatste trends in meubilair en ook de nieuwe buitenverblijven en tuinhuizen zou je niet mogen missen. De tuinwinkel en plantenmarkt staan boordevol nieuwe spullen en plantsoorten.

Paasspelen
Op tweede paasdag vanaf 12:00 uur zijn de jongste tuiniers welkom op het ontdekkingseiland. Er zijn honderden paaseieren verstopt en er kan avontuurlijk gespeeld worden. Het Bamboedoolhof is weer groter geworden en de vlindervallei telt meerdere spannende klimuitdagingen. Voor iedereen die voldoende eieren vindt, heeft de Paashaas een smaakvolle verrassing.

De Tuinen van Appeltern zijn elke dag open van 10:00 tot 18:00 uur. Je kunt voortaan ook shoppen en lunchen zonder dat je de tuinen bezoekt.

Locatie