Arno van de Pol en René van Verseveld.
Arno van de Pol en René van Verseveld. Foto: Arno van de Pol

Carnaval Toppers 2019

zaterdag 23 februari 2019 13:00

MAAS EN WAAL - Zaterdag 23 februari is de live stream van Carnaval toppers 2019, een 5 uur durend radioprogramma over de carnaval in gemeente West Maas en Waal.

Al 4 jaar op rij maken Arno van de Pol en Rene van Verseveld tijdens de carnaval een 5 uur durend radioprogramma compleet gericht op de carnaval van West Maas en Waal. Tijdens dit programma zijn alle carnavalsprinsen te gast en worden ze geïnterviewd over hun bezigheden tijdens het aankomend carnavalsweekend. Naast spraakmakende interviews is er tevens een vol programma met live optredens van verschillende artiesten zoals Feestgangers XXL, Feestduo Happy Ouwer en DJ Galaga!

Het programma wordt opgenomen in Altforst. In een tijdelijke studio, die compleet aangekleed wordt met licht, geluid, camera's voor de filmploeg en een podium voor live optredens, is het radioprogramma life te volgen. Belangstellenden die hierbij aanwezig willen zijn kunnen hiervoor toegangskaarten winnen. De studio is namelijk enkel toegankelijk op uitnodiging. Hou hiervoor de Facebookpagina's in de gaten van Carnaval Toppers en Radio Events.

Het programma duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.carnavaltoppersmaasenwaal.nl