Afbeelding
Foto: Waalkantmuzikanten

Reünie-Waalkantconcert

zaterdag 12 januari 2019 20:00

DEEST - Op zaterdag 12 januari keren De Waalkantmuzikanten voor één keer terug op het podium.

Een aantal oud-muzikanten van de vroegere Waalkantmuzikanten hebben namelijk samen met dirigent Jos de Kleijn de handen ineen geslagen en gaan een grandioos concert geven, getiteld: Reünie-Waalkantconcert.

Voor de inhoud van het concert is er voornamelijk gekozen voor de meest aansprekende muzieknummers die er in het bestaan door de Waalkantmuzikanten zijn uitgevoerd, waarbij ook de muziekstukken, waarmee de Waalkantmuzikanten vele landskampioenschappen hebben behaald en waarmee zij in 2001 Europees kampioen werden, te beluisteren zullen zijn. De inhoud van het reünieconcert zal voornamelijk bestaan uit van Egerländer en Moravische volksmuziek en zal ietwat afgewisseld worden met enkele populaire nummers. Ook aan solowerk zal het niet ontbreken en de voor velen welbekende Evert Josemanders zal zowel vocaal als muzikaal van zich laten spreken.

Het Reünie-Waalkantconcert is op 12 januari 2019 om 20.00 uur in de grote zaal van ' t Trefpunt in Deest. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De entreekaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij Leo van Beuningen in Winssen (telefoonnummer 0487-522471).

Locatie