Afbeelding
Foto: De Boergondische Tuijn

Workshop Paasbloemstuk met een Paas-High-Tea

dinsdag 20 maart 2018 14:30

Op 20, 22, 23, 26, 28 en 29 maart van 14.30 tot 17.30 uur worden bij de Boergondische Tuijn in St. Anthonis workshops gegeven in het maken van een prachtig Paasbloemstuk.

In een sfeervolle ambiance en onder deskundige leiding gaat men aan het werk. Het eindresultaat wordt een prachtig bloemstuk waar men lang plezier van zal hebben. Na afloop kan men genieten van een zeer uitgebreide heerlijke hartige en zoete Paas-High-Tea bereidt met zoveel mogelijk verse producten uit de Boergondische Tuijn. 

Er worden bijzondere gerechten geserveerd zoals een amusesoepje, cappuccino-soepje, diverse smaken zoete en hartige taartjes (pastinaak-kokos, paarse boerenkool-cranberry, rode goudrenet-rozijnen, drie kleurenworteltaartje met hazelnoten, chocolade-walnoten) quiches, muffins, sandwiches,  minibroodjes, gevulde poffertjes en soesjes, brownie's,  roomboter koekjes, bonbons, salades etc. Dit wordt een High-Tea om nooit meer te vergeten, heel smakelijk en prikkelend voor al uw zintuigen.

Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de Boergondische Tuijn en de Brocanterie. De onkosten zijn € 45,- inclusief alle materialen, de rondleiding en de zeer uitgebreide Paas-High-Tea.

Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl en opgave via; info@deboergondischetuijn.nl  of 06-14330453